Забавления / Избрано / Изолация / Мама и аз / Радостна мама

Радостна Подкаст вече е в Spotify

Хей, хей, много се вълнувам да споделя с вас, че можете да слушате Radostna Podcast в Spotify, но не само!

Пуснах първия си епизод на тема

Трикове за радост в извънредно положение с деца,

защото това е нещо, което не само ме вълнува, но и прилагам всеки ден, за да не откачим семейно, да не изпадна в апатия или депресия лично аз.

Идеята за подкаст или лично радио предаване, което можеш да слушаш по всяко време или да свалиш на телефона си, дойде естествено през последните дни, когато самата аз слушам доста български и чужди подкастове, които ме учат на нови неща, забавляват или ме карат да се замисля.

Прави се много по-лесно от видео клип, можеш да споделиш повече инфорамция и емоция в аудио формат и да разпространиш в редица платформи напълно безплатно.

Ако искате да знаете още детайли около въпроса защо започнах мой подаст, вижте този пост. Тук съм написала и кои български предавания слушам в Apple Podcasts или Spotify:

Тепърва мисля да развивам този комуникационен канал, наречен PODCAST по името на ipod & broadcast и съм подготивла първите няколко теми, но разговорът с вас ще ме вдъхнови за нови, затова очаквам предложения за теми, които бихте слушали с интерес. Пишете ми 🙂

И ето линкове към наличния първи епизод:

Radostna Podcast в Spotify – https://open.spotify.com/show/0kYVNe5rn9yfKhrcxgLYzQ

Radostna Podcast в SoundCloud –

Първи епизод от Радостна Подкаст в SoundCloud

RSS за абониране – https://anchor.fm/s/1d9fe490/podcast/rss

С този линк можете да се абонирате директно в Apple Podcast, докато очаквам одобрение на официалното му качване там. Ето как:

Влизаш в приложението Podcasts, отиваш на Library
Натискаш бутона Add a Show by URL
Добавяш този линк https://anchor.fm/s/1d9fe490/podcast/rss

Вълнувам се по теми, които и до сега съм споделяла тук – деца, семейство, радост, книги, образование, вдъхновения, полезни места и продукти, така че и в подкаста ми ще чувате за тях, с тази разлика, че ще е по-емоционално и по-развито като аудиотема.

Очаквам обратна връзка от вас и ви благодаря, че ме четете, слушате и се абонирате за още съдържание от мен:

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Avatar About Author

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No Comments

    Leave a Reply