Вземи детска книжка и ела в парка на 12-ти май

0

Интересът и любовта ми към книгите са специални. Чисто професионално съм завършила Книгоиздаване в Софийския университет, самата аз съм автор на две книги, но по-важното е, че не мога да живея без тях. Напоследък не чета така активно, както преди месеци, но винаги имам една книга на нощното шкафче, която да подхвана, веднага щом мога.

Като майка на две деца вярвам, че четенето е много важно и приятно занимание от най-невръстна възраст. Започваме с черно-бели книжки още от раждането, когато учените твърдят, че бебета виждат само тези цветове и преминаваме към най-шарените с животни, растения и коли. Надявам се скоро да дойде редът и на истински приключенските истории без картинки.

Опитвам се да подкрепям инициативи, в които вярвам. Кампанията на Unicef и Orange Center много ме развълнува. Възможността да даря детски книжки, за да може 35 детски градини и яслени групи в областите Шумен, Сливен, Монтана и София да се сдобият с такива искрено ме зарадва. Фактът, че ще получа обратно ваучери за отстъпки от книжарницата пък допълнително ме мотивира. 

Това е и причината да споделя тази кампания с вас. Още повече, че се случва в рамките на едно голямо събитие, посветено на семейството, спорта и здравословния начин на живот – Фамилатлон, което така или иначе планувахме да посетим с децата. 

Аз, заедно с Боян и Деян, плюс баща им, ще бъдем на Голямата поляна в Южния парк в София на 12-ти май 2018 г., събота, след 10 часа.

Хайде да се видим там и заедно да дарим по една детска книжка, за да може повече деца да „отворят“ очи за необятния свят на книгите от най-малки. А и ще съчетаем с игри и веселие в парка. Идваш ли? 

#RadostnaMama

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments