10 детски заведения с място за родители, а не заведения с детски кът

3

До скоро все търсихме заведения с детски кът, но откакто Боян е на 3, а Деян мина 1 г вече ходим само по детски заведения, където има място и за родители.

Забравихме за идеята да ядем, докато сме с децата на детски кът.

Забравихме и за опцията да сядаме на метри от тях – просто не работи при нас.

Затова споделям 10 детски заведения, където да водим децата да се веселят, а ние да ползваме евентуално бара за сок, вода или в най-добрия случай за сандвич, бисквитка или пък мъфин.

Едно от любимите ми места е

Малки приказки


https://www.facebook.com/malkiprikazki/

Макар да не го посещаваме често. Харесва ми как е вложена мисъл във всеки детайл, красиво, уютно, вкусно и наистина приятно място с винаги усмихнат персонал.

Намира се на ул. Академик Методи Попов 1 и препоръчвам с две ръце, а ако живеете наблизо, сигурно ще ви е полезно да знаете, че постоянно организират групови занимания за деца, за майки, има и солна стая. Опитайте баничките, които приличат на мъфини, няма да сгрешите 🙂

Ново откритие, което е горе долу близо до дома ни и е изцяло детско заведение, както аз ги наричам отскоро, е

Плей Хаус


https://www.playhouse.bg/

Намира се на ул. „Майор Юрий Гагарин“ №30, 1113 ж.к. Изток в София и е малко, кокетно, с 2-3 маси за възрастни. Има стена за катерене, кухня, магазин, пързалка и толкова. Просто е приятно.

В края на миналата година успях да посетя

При Вики и Ели


https://www.facebook.com/privikiieli/

в Младост 2, бл. 201. Много ми допадна мястото – състои се от две зали за децата и съвсем малък кът за родителите. Организират групови занимания за децата през седмицата и почивните дни, но по-важното е, че персоналът го е направил за себе си, за своите деца и супер много си личи хубавото отношения и вибрация там.

Сега ще споделя за някои нови места, които все още не съм посетила, но са ми в списъка както за посещения след градина, така и за празнуване на рожден ден.

Ameli

в Младост 3, зад блок 388, на ул. „ген. Радко Димитриев“ 200, е доста препоръчвано ново място. Разгледах сайта и снимките, фейсбук и сторита в Инстаграм от там и наистина ми допада как са съумели да спретнат такова свежо място за децата и все пак да има нещо и за родителите, включително и градина с място за игра за децата. Мисля, че това ще ми стане топ любима локация за Боян и Деян.

Coffee and Kids

https://www.facebook.com/coffeeandkidsbg/

ми е малко далече. Намира се Ул. “Тодор Икономов” 136 и ул. Сава Михайлов в ж.к. Илинден, но това не пречи да го включа в списъка си за проверка като място, за което чувам хубави отзиви. Допада ми, че са доста активни, правят постоянно събития за деца и родители, не спират да популяризират дейността си и такива хора обичам да подкрепям. Иначе виждам, че е уютно, с вкусна храна и дневна светлина. Пък за родителите – винаги ще се намери някое столче да поседнат и да пийнат едно кафе при добро стечение на обстоятелствата и късмет 🙂

Stuart little kids Zone Cafe

https://www.facebook.com/stuartlittlekids

е на ул. „Кишинев“ 17, Хладилника и по снимките зная, че ще се влюбя в това място, но все още не е изскочила възможност да видя на живо, но дървените играчки, просторът и цветовете определено са по вкуса ми. Нямам идея какви са цените, но когато човек е вложил толкова в създаването на такова приятно местенце за децата и родителите им, заслужава да получи възнаграждение за труда си.

Игромания

се намира на  бул. Цар Борис III, N 99 и има опит в детските партита чак от далечната 2011, но през 2018 е реновиран и от тогава майки постоянно ми го хвалят. Лично аз не съм била, но ми допадат съоръженията по снимките, а и отзивите за рождени дни са чудесни. Все пак разполага с 200кв.м. за игра на 30деца и присъствието на 40 родители, а това не е никак малко 🙂

Partyland

https://www.facebook.com/partyland.club/

на бул. Братя Бъкстон 33 също се слави с отлични препоръки от гледна точка на празнуване на рожден ден и подходящо за най-малките посетители. Мен лично ми допадана, че има и приятна градина при хубаво време можеш да направиш опит да се отдалечиш на метър от децата 🙂

https://www.facebook.com/partyland.club/

Има три зали за забавление на децата, красиви канапета за родителите, със сигурност ще му дам шанс, защото изглежда подходящо за децата ни.

Малкият град

е следващият в списъка ми с готини детски заведения. Намира се на Ул. Метличина поляна 18, Мотописта, и е така сладко построен малък град за децата ни, че ти се иска да живееш в него. В Малкия град има ресторант, полиция, магазин, салон за красота, поликлиника, плувен басейн все нужни неща за детската игра и истинския живот 🙂 Нямам наблюдения върху храната, но ще опитам и ще споделя.

ФулМастер – къща за игри

е в ж.к. Стрелбище, ул. Хайдушка гора 93 и ако съдя по снимките е страхотно място. Има кафе салон за родители с видео екран, в който аз лично не вярвам, защото никога не ги ползвам – нито кафето, нито камерите 😉 но пък залите за игра са 2, организират рождени дни и събития, има интерактивни и образователни игри и съоръжения подбрани
за деца на различна възраст, като за любителите на методите на Монтесори, сигурно е важно, че дизайнът на залите за игра е създаден от специалист с лиценз по нейните методи. Харесва ми усещането, което носи това място.

Радвам се, че в София постоянно се появяват нови готини детски заведения, където можем да поседнем и ние родителите:) Очаквам да споделите впечатления от рождени дни из подобни заведения, за да обменим опит, а междувременно вижте какво се случва в групата ми във фейсбук:

Събития и места за деца от 0 до 5 в София – https://www.facebook.com/groups/222983554912797/

Както и новата група на Лина – За Рождените Дни и празниците на децата ни https://www.facebook.com/groups/610887859646485/?tn-str=*F

Аз съм #RadostnaMama и се грижа майките да са по-радостни в обикновения ден. Последвай ме на www.instagram.com/radostna за още полезна информация и настроение 😉

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

3 comments

Post a new comment