Меню
Готини / Забавления / Занимания / Избрано / Кафе с Радостна Мама / Радостна мама

Искаш ли да пиеш кафе с Радостна мама?

Доста дълго се чудих дали да си направя профил в ko-fi.com, където всеки може да ме черпи с “кафе” на стойност 2 евро и така да ме подкрепи да продължа да публикувам интересни статии, да снимам весели истории или пък да записвам подкастовете ми.

Днес се реших и си го направих:

https://ko-fi.com/radostnamama

https://ko-fi.com/radostnamama

Идеята е да черпиш някого, когото харесваш или пък те вдъхновява, използваш ресурсите му или пък искаш да продължи да прави това, което прави:) В платформата е пълно с художници, музиканти, писатели, блогъри и творци като цяло.

После дойде идеята да пия наистина кафе с вас оналйн в друга платформа – ZOOM. Така всеки, които ме черпи с кафе в ko-fi.com може да пие кафе с мен в определен ден и час, като предварително ще поставя темата, която ще обсъждаме по време на срещата ни. Кафетата с Радостна мама ще продължават около 30 минути и обещавам да са забавни.

Ти искаш ли да пиеш кафе с мен?

View this post on Instagram

Доста дълго се чудих дали да си направя профил в ko-fi.com, където всеки може да ме черпи с "кафе" на стойност 2 евро и така да ме подкрепи да продължа да публикувам интересни статии, да снимам весели истории или пък да записвам подкастовете ми. Днес се реших и го направих: https://ko-fi.com/radostnamama Идеята е да черпиш някого, когото харесваш или пък те вдъхновява, използваш ресурсите му или пък искаш да продължи да прави това, което прави:) В платформата е пълно с художници, музиканти, писатели, блогъри и творци като цяло. Ти също можеш да си направиш напълно безплатно. После дойде идеята да пия наистина кафе или пък коктейл с вас оналйн в друга платформа – ZOOM. Така всеки, които ме черпи в ko-fi.com може да пие кафе с мен в определен ден и час, като предварително ще поставя темата, която ще обсъждаме по време на срещата ни. Кафетата с Радостна мама ще продължават около 30 минути и обещавам да са забавни. Присъствието на деца и ревящи бебета не е изключено 😀 Планувам да са в малък кръг от 3-4 души. Как ти звучи? Искаш ли да пиеш кафе с мен? Виж линка в био-то ми и очаквай първия ден и час за среща онлайн с Радостна мама:) . . . . . #radostnamama #накафе #подкрепиме #хайдедапиемкафе #kofi #drinkwithme #mommyblog #мамаблогър #мамаблог #кафе #кафесрадостнамама #коктейлсрадостнамама #newbusinessidea #новабизнесидея #забавно #срещаонлайн #блогъритенабългария #bulgarianmom #bulgarianblogger #радостна #radostna @kofi_button

A post shared by RadostnaMama (@radostna) on

Радостна мама

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Avatar About Author

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No Comments

    Leave a Reply