Меню
Знаниe / Идеи от майки за майки / Мама Работи / Мама работи / Подкаст / Споделен опит

Слушай епизод 4: Как да станеш мама блогър в 3 стъпки + историята на Радостна мама

В този епизод ти разказвам как да станеш мама блогър в три лесни стъпки + кратка история на моя блог. 

Споделям с кои компании работя от началото на 2020, както и към какви суми се стремя на месец от блогърска дейност.

Но преди това – какво ново научих през изминалата седмица – за филма на Мишел Обама, за Итън Колидж, както и за безжичните слушалки по време на пандемия.

Надявам се да се забавляваш с мен и Radostna Podcast.

Очаквам те в инстаграм да си говорим по темата:

View this post on Instagram

Напоследък имам доста повече работа в сравнение с преди 13-ти март и се опитвам да балансирам между гледане на деца по цял ден и работа късно през нощта:) за целта имам стриктен план за действие, когато седна на компютъра, а през деня умувам и измислям концепции, водя си записки в notes, на летящи листчета. Разговорите по телефона са доста трудни, защото децата все искат да го вземат, но пък работните чатовете не спират. На моменти се чувствам виновна, че не съм взела максимума от деня като работа, забавление, любими за мен неща, тогава си припомням “това не е състезание по продуктивност, карантина е”. Дори медии като The Guardian, Washington Post, USA Today писаха скоро по темата, че е ок да не си създаваме излишно стрес и да се мъчим постоянно да правим 100 неща, само защото сме у дома. Имам дни, в които съм унила, защото не съм изпълнила план максимум на работа и почивка след 12 часа безумни игри и каране на децата, но си пускам музика, аудио книга или просто се къпя, за да се отпусна и да оставя мислите ми да отлетят и така да се заредя с нови идеи и хубави емоции 🙂 и след всички тези приказки с този пост искам да кажа само едно “ ОК е да не се чувстваш добре на моменти, да искаш да свършиш 100 неща и да не успееш; ок е да си поставяш високи цели и пак е ок, ако не ги постигнеш точно днес, точно в този странен период” 🙂 като за петък вечер толкова от мен, а ти ми кажи кое те накара да се чувстваш виновна наскоро? #radostnamama

A post shared by RadostnaMama (@radostna) on

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Avatar About Author

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No Comments

    Leave a Reply